Hendriks as

Vedlikehold JETS vakuum

Jet vakuumsystem krever lite vedlikehold. Systemet har nesten aldri feil. Periodisk vedlikehold av systemet er nødvendig for å fortsette å utnytte JETS optimalt. I tillegg er gjentatt vedlikehold det perfekte tidspunktet for å identifisere eventuelle problemer på et tidlig stadium. Ved riktig vedlikehold av din Jets vakuum forhindrer du mulige ulemper og høye kostnader. Hendriks as er et installasjons- og vedlikeholdsselskap anerkjent av Jets vakuum.

Vanlige spørsmål

Jets vacuum trenger definitivt vedlikehold. Ved vedlikehold rengjør Hendriks as de viktigste delene, vi foretar en visuell inspeksjon for avvik i deler. For optimal drift og best effektivitet bør du vedlikeholde Jets systemet med jevne mellomrom. Dette kan også oppdage og forhindre problematiske feil tidlig.

JETS systemet må først installeres riktig. Etter det krever JETS systemet mindre vedlikehold. Kontroll og vedlikehold av installasjonen hvert år er ofte tilstrekkelig. Når du bruker vedlikeholdstjenesten til Hendriks as, starter vi umiddelbart med det første vedlikeholdsarbeidet. På denne måten er du sikret at JETS-systemet fungerer som det skal.

Du må vedlikeholde JETS-systemet med jevne mellomrom. Hos Hendriks as bruker vi retningslinjen en gang i året. Gjenkjenner du feil eller problemer tidligere? Gi oss beskjed så snart som mulig. Dette forhindrer høye kostnader og ubehagelige situasjoner.

frog, toilet, loo-1037714.jpg

JETS vakuum basispakke

69,- per måned + 960,- en gang ved oppstart.
* Hvert år vedlikehold
* Biloppmøte inkludert
* Timelønn inkludert
*. Tilgjengelig på telefon 24/7 ved feil
* Ved funksjonsfeil vil du bli hjulpet så snart som mulig.

Hendriks as

Vedlikeholdsavtale JETS vakuum

Med en servicekontrakt med Hendriks får JETS-vakuum din profesjonelt vedlikehold og du trenger ikke å bekymre deg for det. På denne måten får du mest mulig ut av installasjonen og du drar nytte av fordelene. Hendriks as kontrollerer driften av JETS-systemet ditt hvert år under vedlikehold. I tillegg er vi tilgjengelig 24/7 for å rapportere feil. Dersom du fortsatt trenger hjelp på stedet etter vår telefonkonsultasjon, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Med en vedlikeholdskontrakt vil jetsystemet ditt få service hvert år og eventuelle feil vil bli løst uten akutte utrykningskostnader.

Hvis jetsystemet ditt ikke er installert av Hendriks as, vil Jets systemet først bli vurdert av Hendriks as. Utfallet av vurderingen avgjør om og hvilken type tjenesteabonnement som kan tegnes. Systemtypen og vedlikeholdssyklusen anbefalt av produsenten bestemmer innholdet og prisen på kontrakten som skal inngås.

Jets systemet inspeksjon og første vedlikehold

Før abonnementet starter vil Jets vakuum din bli kontrollert,  inkludert første vedlikehold for et engangsbeløp på 960 kr.

Utfallet av kontrollen avgjør om og hvilken type tjenesteabonnement som kan tegnes for Jets vakuum. Type jetssystemet og vedlikeholdssyklusen anbefalt av produsenten bestemmer prisen og innholdet i kontrakten som skal inngås.

Hvis du tegner en servicekontrakt hos Hendriks as, vil vår tekniker sjekke om din Jets systemet er riktig installert og vil umiddelbart utføre det første vedlikeholdet. For dette tar vi en engangskostnad på 960kr eksklusiv eventuelle materialkostnader. Besøket  tar ca 60 minutter, tar det lengre tid belastes ekstratiden. Vi kontakter deg for å avtale. Derfor ber vi om din e-postadresse og telefonnummer.

Innbetaling:

* E-faktura

Du vil automatisk motta en digital faktura på skyldig beløp (abonnementskostnader) og eventuelle engangskostnader for for eksempel å løse en funksjonsfeil. Betaling skjer en gang i måneden eller kvartalet i forkant. 

* VIPPS

Du vil motta den første fakturaen etter at teknikeren har utført nødvendig arbeid.

OBS! Hvis du ikke tar et abonnement etter det første vedlikeholdet av Hendriks as, betaler du normalt vedlikehold.

Bestillingsprosessen

Du kan registrere deg for abonnementet ved å fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor.

Bekreftelse

Du vil motta en bekreftelse på forespørselen din på e-post.

Dato

Du vil motta forslagsdato for inspeksjon og vedlikehold

Vedlikehold

Første vedlikehold på systemet ditt

Faktura

Begynn å fakturere (via e-post.)

Kontrakten

Du vil motta en bekreftelse på kontrakten

Forespørsel

adresse

Arnestadgutua 163, 2450 Rena, Åmot, Norge

Epost

post@hendriks.no

Telefon

+47 92232401

https://www.hendriks.no/abonnement-jets-/
Handlekurv