Vedlikehold varmepumpe

Det er kjent at en varmepumpe ikke krever mye vedlikehold. Likevel ønsker du sannsynligvis å få maksimal effektivitet fra varmepumpen din. Derfor er periodisk vedlikehold avgjørende for riktig og energieffektiv drift av systemet. I tillegg er gjentakende vedlikehold det perfekte tidspunktet for å oppdage eventuelle problemer på et tidlig stadium. Ved å vedlikeholde varmepumpen på riktig måte, unngår du mye trøbbel.

Johan Hendriks er sertifisert mekaniker siden 1995. Velg Hendriks as varmepumpe vedlikeholdstjeneste!

Hvorfor vedlikehold av varmepumpe er viktig

En varmepumpe krever lite vedlikehold. Vanlig systemvedlikehold kan imidlertid være viktig for varmepumpens levetid og ytelse. Produsenten foreskriver derfor også vedlikehold. I tillegg oppnår en velfungerende varmepumpe størst effektivitet.

Fordeler grunnleggende vedlikehold

* Lengre levetid; en godt vedlikeholdt varmepumpe varer lenger.
* Forhindre funksjonsfeil; ved å oppdage problemer i tide forhindrer du funksjonsfeil og høyere vedlikeholdskostnader
* Sikkerhet; et godt vedlikeholdt system er tryggere.
* Energieffektivitet; varmepumpen fungerer bedre og er derfor mer energieffektiv.
* Høyere effektivitet; med et godt fungerende system oppnår du høyere avkastning og du sparer penger.

Vanlige spørsmål

En varmepumpe trenger definitivt vedlikehold. Ved vedlikehold rengjør Hendriks as de viktigste delene, vi foretar en visuell inspeksjon for avvik i innedel og utedel og vi leser parameterne til varmepumpen. For optimal drift og best effektivitet bør du vedlikeholde varmepumpen med jevne mellomrom. Dette kan også oppdage og forhindre problematiske feil tidlig.

En varmepumpe må først installeres riktig. Etter det krever varmepumpen mindre vedlikehold. Kontroll og vedlikehold av installasjonen annethvert år er ofte tilstrekkelig. Når du bruker vedlikeholdstjenesten til Hendriks as, starter vi umiddelbart med det første vedlikeholdsarbeidet. På denne måten er du sikret en god varmepumpedrift.

Du må vedlikeholde en varmepumpe  med jevne mellomrom. Hos Hendriks as bruker vi retningslinjen for annethvert år. Noen produsenter anbefaler imidlertid at vedlikehold skal utføres annethvert år. Gjenkjenner du feil eller problemer tidligere? Gi oss beskjed så snart som mulig. Dette forhindrer høye kostnader og ubehagelige situasjoner Dette forhindrer høye kostnader og ubehagelige situasjoner

Hendriks as

Vedlikeholdsavtale for din varmepumpe

Med en servicekontrakt med Hendriks får varmepumpen din profesjonelt vedlikehold og du trenger ikke bekymre deg for det. Dette lar deg få mest mulig ut av installasjonen og nyte fordelene. Hendriks as kontrollerer driften av varmepumpesystemet ditt annethvert år under vedlikehold. I tillegg er vi tilgjengelig 24/7 for å rapportere feil. Hvis du fortsatt trenger hjelp på stedet etter vår telefonrådgivning, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg så snart som mulig.

Med en vedlikeholdskontrakt får varmepumpen din service annenhvert år og mulige feil utbedres uten utrykningskostnader.

Hvis varmepumpen din ikke er innstallert av Hendriks as, vil varmepumpe først bli vurdert av Hendriks as. Utfallet av vurderingen avgjør om og hvilken type tjenesteabonnement som kan tegnes. Type varmepumpe og vedlikeholdssyklusen anbefalt av produsenten bestemmer innholdet og prisen på kontrakten som skal inngås.

Varmepumpe basispakke

69,- per måned + 1499- en gang ved oppstart.
Nå i jubileumsåret 960,- ved oppstart.
* Annethvert år vedlikehold
* Biloppmøte inkludert
* Timelønn inkludert
*. Tilgjengelig på telefon 24/7 ved feil
* Ved funksjonsfeil vil du bli hjulpet så snart som mulig.

OBS: Varmepumper installert for mindre enn ett år siden av Hendriks as har ingen oppstartskostnader.

Varmepumpe inspeksjon og første vedlikehold

Før abonnementet starter vil varmepumpen din bli kontrollert,  inkludert første vedlikehold for et engangsbeløp på 1499 kr.

Utfallet av kontrollen avgjør om og hvilken type tjenesteabonnement som kan tegnes for varmepumpen. Type varmepumpe og vedlikeholdssyklusen anbefalt av produsenten bestemmer prisen og innholdet i kontrakten som skal inngås.

Hvis du tegner en servicekontrakt hos Hendriks as, vil vår tekniker sjekke om din varmepumpe er riktig installert og vil umiddelbart utføre det første vedlikeholdet. For dette tar vi en engangskostnad på 1499kr eksklusiv eventuelle materialkostnader. Besøket  tar ca 60 minutter, tar det lengre tid belastes ekstratiden. Vi kontakter deg for å avtale. Derfor ber vi om din e-postadresse og telefonnummer.

Innbetaling:
* E-faktura
Du vil automatisk motta en digital faktura på skyldig beløp (abonnementskostnader) og eventuelle engangskostnader for for eksempel å løse en funksjonsfeil. Henting skjer en gang i måneden eller kvartalet i forkant.

* VIPPS

Du vil motta den første fakturaen etter at teknikeren har utført nødvendig arbeid.

OBS! Hvis du ikke tar et abonnement etter det første vedlikeholdet av Hendriks as, betaler du normalt vedlikehold.

Hendriks as

Forespørsel

Du kan registrere deg for abonnementet ved å fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor.

Bekreftelse

Du vil motta en bekreftelse på forespørselen din på e-post.

Dato

Du vil motta forslagsdato for inspeksjon og vedlikehold

Vedlikehold

Første vedlikehold på systemet ditt

Faktura

Begynn å fakturere (via e-post.)

Kontrakten

Du vil motta en bekreftelse på kontrakten

Vedlikeholdsfrekvens

2 år

Biloppmøte

Inkludert, <30km 1 vei.

Timelønn for vedlikehold

Inkludert

Timelønn ved reparasjon/feil

Eksklusiv

Materialkostnader for vedlikehold

Eksklusiv

Materialkostnader ved reparasjon/feil

Eksklusiv

Minimumsperiode abonnement

1 år

Kan kanselleres (etter minimumsperiode)

Per måned

Forespørsel om abonnement
https://www.hendriks.no/abonnement-vp-/
Handlekurv