Om oss

Hendriks as 10 år!!

Hendriks as startet i juni 2012.

Hendriks AS gjør stort sett alle jobber i forbindelse med rør, klima, kjøling, elektro og øvrige vaktmestertjenester i Rena. Fordelen for deg er at du slipper å leie inn flere forskellige bedrifter, alt gjøres fortløpende og i riktig rekkefølge. Vi jobber også i tett samarbeide med lokale mur- og snekkerfirmaer når det er nødvendig. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Rørleggertjenester i Rena

Trenger du rørlegger er vi den rette til å gjøre jobben for deg. Vi kan montere alt av rør på badkjøkken og vaskerom. I tillegg kan vi ta meg av installasjon av vannbåren varme samt boring av vann for brønn eller vannbåren varme. Vi har også gode samarbeidspartnere innen mur og flis, og sammen får vi jobben gjort slik du ønsker det. Vi er godkjent for ansvarsrett innen områdene sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner.  Ta kontakt for gratis befaring! Som sertifisert kjølemontør kan vi fylle på kjølemedium i klimaanlegg i hus og bil. Boring etter vann for brønn eller vannbåren varme. Installasjon, vedlikehold eller reparasjon av kjølehjørne eller fryserom, samt klimaanlegg. Elektrojobber gjøres i samarbeide med autorisert el-installatør.


Vaktmestertjenester

Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det, er det bedre du ringer oss enn å sette i gang helt selv. Vi kan gjøre vaktmestertjenester som montering, vedlikehold eller reparasjon av rør, elektro, kjøling og ventilasjon, kjøkken, bad og vaskerom. Vi gjør også snekker- og murerarbeid i tillegg til å hjelpe deg med å flytte på ting. Ta kontakt om du har en utfordring du ønsker å få hjelp med, så ser vi på det sammen.

Vårt Team

Bli kjent med våre faste ansatte.

Johan Hendriks

Daglig leder

Henriētte van Geel

Utleie og kundeservice

Interessert? Kjøp i vår nettbutikk eller be om en befaring!

Hendriks as selger kun merkevarer, ikke kopier. Du kan kjøpe mange produkter hos oss, for eksempel for å fornye badet ditt selv.
Trenger du hjelp til å velge riktige produkter eller pusse opp badet ditt, er vi her for å hjelpe

Handlekurv