Tegn ditt eget bad

Hendriks as er forhandler av Vikingbad. Med VikingBad sitt tegneprogram så kan du enkelt tegne opp ditt eget bad og velge de produktene du ønsker fra vårt sortiment. Du kan gjøre alt fra å legge inn eksakt størrelse på ditt bad, plassere flis på veggen og teste fargekombinasjoner på møbelet.Her kan du leke med fargevalg, designe og tilpasse produkter slik at du kan lage ditt personlige og unike baderom. På denne måten vil du enkelt kunne se for deg hvordan akkurat ditt baderom blir med din personlige stil.Tegningen er et visuelt forslag og gir et overblikk over priser på produkter. Kostnad for montering/håndverker arbeid er IKKE inkludert på Vikingbad. For å realisere ditt baderom må vi godkjenne oppsett i forhold til røropplegg etc.

Basert på din tegning og informasjon kan vi gi et pristilbud inkludert montering

TEGNE DITT EGET BAD

For å realisere ditt baderom må vi godkjenne oppsett i forhold til røropplegg etc.

BESTILL TEGNETIME

Ønsker du en gjennomgang av tegneprogrammet, eller at vi skal tegne ditt bad? Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

architecture, blueprint, floor plan-1857175.jpg

VIKINGBAD INTERAKTIVE BADEROM

Vikingbad vil gjøre det lekende lett for deg å finne din stil på baderommet! Vikingbad har derfor bygget opp et interaktivt baderom med 6 ulike stiler tilpasset norske hjem. Her skal du enkelt kunne designe ditt fremtidige baderom og du kan med enkle tastetrykk tilpasse produkter og fargevalg slik at du kan sette ditt personlige preg på baderommet.
Handlekurv